Tuesday, March 1, 2011

jum ikot trend fashion terkini!

happy news!i lost about 4kilos...!!sooooooooo happy! ade lagi 14 days to go!!

well enuf said about dat..i suddenly la tetibe rase nak berblogging setelah tgk2 byk blog yang hangat yang list dalam intrend March 2011!

da lame x update blog!haha..rite now aimi tengah praktikal di JKR kat pejabat PJD di hadapan Stesen Pekeliling tue..ahaa...wut do i do every mon till fri?urmm check formula untuk design microhydro and trying to install rhinoceros 3d tapi still xbley2 r!geram tol!sooo..meanwhile i cuci mata la kat blog2 orang stylist yang berhijab ni!waaa...comel betul mereka!

gadis comel di atas nie namenye nurul!check her blog http://nurulcakapcakap.blogspot.com/
sumpah i memang admire laaa style die..i am so inlove with her style!come on!sopan and elegant!





yang nie plak Aisyah Amin...seorang gadis ayu lagi stylish la!she makes me a better me..meaning in attire la..so my motivation this year is not wearing those ketat sendat baju nomore...akan ku wasiatkan ke adik2 aku yang kurus and yeah they are not like me yang gebu2 ni..haha..and plus die berselendang menutup dada!itu la yang saya mahu!so Alhamdulillah and amin!

mau lagi gambar Aisyah Amin?



ade cluz gituee!love it! ;)



she looks so wow!ni mase Hana Tajima tea party


wow!like WOWWWW!nak cari outfit mcm niee...;)))


wanna c more her stylish outfit? check her FB then

banyak lagi inspiration untuk berhijab but still look chic and stylish!

yang ni plak..Maria Elena!she's a fun gurl!check her out http://peliks.blogspot.com/
jeles tol kat mereka2 yang dapat pergi tea party bersama Hana Tajima ni..Yuna pon ade!hadoi...sumpah jeles!owh yeah!on the past 2days kot,i check her out kat youtube..si maria nie miming lagu kiss me through the phone..kekekekeke..kelaka gile!haha..so check her on youtube too! ;p


so sape2 yang nak tgk2 50 blogs yang listed dalam intrend..do check out intrend march!it will open ur eyes!(0.0) wow!mereka sangat style laa!mase tengok blog dorang sume nie,i was like "i didnt noe can wear like dat.." "owh wow!cantiknye!kreatif btol!" and so yeah..check them out la!makes u wanna throw away ur old cloths and buy new clothsssssssss (^v^) to get stylish like they do! ahaks! dear~~~nak kemaskini wardrobe i boleh?;p

p/s: mereka bershopping kat sini http://oldblossombox.blogspot.com/ jom pegi Shah Alam!


1 comments:

dhenz dheanz on April 7, 2014 at 10:48 PM said...

Hi there! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. click here to read Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. click here to investigate If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. click here to find out more
I look forward to hearing from you! Superb blog by the way! click now

Post a Comment

 

AimiHoney Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template